De ce Kitchen Magic Home?

În: BLOGĂRIM, NU DOAR GĂTIM Pe: Comentarii: 0 Vizite: 762

Poate cea mai des întâlnită întrebare pe care o primim este de ce am pus pirostriile unei afaceri cu și despre bucătării? Există oameni în lumea asta pasionați de așa ceva? Ei bine, răspunsul este da: chiar noi. :))

În culisele brandului Kitchen Magic Home ne ascundem o echipă căreia îi place foarte mult mâncarea și nu doar atât. Noi suntem cei care îi facem pe ospătari să se uite cruciș când văd că nu ne aruncăm ochii doar la ce e în farfurie, ci și la ce e sub sau pe lângă farfurie. Tot noi suntem și cei care ne bucurăm ca niște copii când frământăm sub degete porțelan de calitate sau când vedem câte și mai câte echipamente-minune pentru bucătărie au apărut.

De aici a și pornit povestea Kitchen Magic Home. Nu de la „A fost odată ca niciodată...”, pentru că nu a mai fost o asemenea poveste. Ci de la nevoia de a aduce în atenția oamenilor faptul că bucătăria e mai mult decât spațiul în care îți pregătești mâncarea.

   

Kitchen Magic Home

   

Pentru români, acest spațiu a fost dintotdeauna sacru, pentru că aici se întâlnea toată familia, aici se purtau discuțiile importante și tot de aici se putea ușor trage concluzie cine are stofă de gospodar. De aceea credem că tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în bucătărie este magic, fie că ne referim la preparatele ce ies din mâinile celor ce bucătăresc sau la discuțiile ce se întețesc în jurul mesei.

Totodată, ne-am pus în gând să le amintim oamenilor că bucătăria nu e doar o încăpere acolo, prin casă, ci de multe ori ea este miezul căminului, este acel ceva care face din orice spațiu de locuit „acasă”, drept pentru care merită toată atenția atunci când o punem la punct.

Misiunea noastră de a regândi împreună cu tine bucătăria astfel încât să nu își piardă farmecul, dar să își câștige rolul cuvenit în propriul tău cămin vrem să o îndeplinim oferindu-ți mereu produse de calitate, sfaturi utile și o mână de ajutor.

Crezi că suntem ceea ce ai nevoie? Atunci spune-ne cum îți putem fi de folos!

Comentarii

Spuneți opinia!