Eu, Ana, gătesc pentru „Atelierul de bunătăți”

În: ATELIERUL DE BUNĂTĂȚI Pe: Comentarii: 2 Vizite: 2044

Pe cât de dulci sunt toate prăjiturile din lume, pe atât de dulce este și Ana noastră. Prin mâinile ei curge peste bunătățile pe care le prepară toată frăgezimea și esența omului pur care se bucură de viață gătind pentru ceilalți.

Noi am cunoscut-o pe Ana online, pe Facebook, unde postează toate deliciile din care se înfruptă familia ei, juriul său cel mai aspru și mai răsplătit. N-am putut rezista fotografiilor, așa că am cerut de urgență o degustare care s-a lăsat cu multe papile gustative răsfățate și cu un „Te vrem în echipa noastră!” ce ne-a adus aici, pe această pagină de blog dedicată Anei și numită generic „Atelierul de bunătăți”.

Proiectul nostru are o misiune simplă: vrem să îți oferim rețete, sfaturi în bucătărie și sugestii de echipamente care să te ajute în mod real. Tot reale sunt și fotografiile realizate chiar de cheful nostru iscusit. Cu alte cuvinte, ceea ce găsești aici este pe bune „opera” noastră. :D

Gata, noi i-am făcut prezentarea Anei, de acum ne retragem și o lăsăm pe ea să vă cucerească în articolele viitoare așa cum a reușit și cu noi: firesc, boem și cu multă, multă dulceață.

 

 Dobos Ana Maria

 

Ana, bun venit, bine-ai nimerit, ce ne-ai pregătit?

Comentarii

Created On sâmbătă, noiembrie 28, 2020 Posted By Cancel Gheorghe Comment Link
Spor Anei, spor voua cu deosebita voastra initiativa! De la Ana bunataturi vom degusta cu primul prilej de sarbatoare ! Nu doar prajitura cu fructe!
Created On sâmbătă, noiembrie 28, 2020 Posted By Aura Maxim Comment Link
Felicitari, Ana zambet!!
Si eu sunt cucerita de ceea ce am vazut in postarile tale. Sa ai un drum interesant in marea arta a bucatariei si sa faci drumul tot asa, zambind.
Showing 1 - 2 of 2 items

Spuneți opinia!